NIBC verhoogt spaarrente naar 2,70%

Datum: 17-06-2011    Schrijver: Uw-spaarrente.nl    Aantal reacties: 948

NIBC heeft de variabele spaarrente op haar spaarrekening zonder voorwaarden verhoogd tot 2,70%. Naast de verhoging van de spaarrente op de spaarrekening heeft NIBC ook de spaarrentes op haar deposito's met een looptijd van 3 maanden tot 1 jaar verhoogd. Dit meldt de consumentensite Uw-spaarrente.nl.

Rente op spaarrekening en deposito
Met een rente van 3,00% op de deposito met een looptijd van 1 jaar biedt NIBC een aantrekkelijk alternatief voor spaarrekeningen. De hoogste spaarrente op een gewone spaarrekening zonder voorwaarden bedraagt op dit moment 2,70% en wordt aangeboden door WestlandUtrecht Bank, Centraal beheer, Moneyou en dus sinds vandaag ook door NIBC.

Spaarrente vastzetten?
Door de verhoging van de spaarrente op de deposito's met een looptijd tot 1 jaar, biedt NIBC een aantrekkelijk alternatief voor een spaarrekening. De vraag is of het verstandig is om uw spaarrente op dit moment al vast te zetten. De verwachting is dat de komende maanden de banken hun spaarrente zullen verhogen. De redenen voor het verhogen van spaarrente zijn een stijgende inflatie en Euribor-tarief.

Spaarente vergelijken
Wilt u weten welke bank voor u de hoogste rente biedt? Vergelijk dan zelf de spaarrente van alle banken in Nederland.

Reacties op dit artikel