LeasePlan Bank verlaagt de spaarrente naar 2,78%

Datum: 01-09-2011    Schrijver: Uw-spaarrente.nl    Aantal reacties: 872

LeasePlan Bank biedt sinds vandaag 2,78% rente op haar spaarrekening zonder voorwaarden. Hiermee biedt LeasePlan Bank nog steeds de hoogste spaarrente aan voor een spaarrekening zonder voorwaarden. De vraag is wel of dit niet een nieuwe ronde van rentedalingen inzet. Dit meldt de consumentensite Uw-spaarrente.nl.

Mogelijk nieuwe ronde rentedalingen
Sinds begin juni dalen de rentes op de spaardeposito's. Deze dalingen op spaardeposito's worden marktbreed doorgevoerd. Tot vandaag liet de markt voor spaarrekeningen zich omschrijven als stabiel. Er werden geen renteverhogingen dan wel verlagingen doorgevoerd. Vandaag is de eerste rentedaling op een spaarrekening sinds enekele maanden een feit. De vraag is of en welke banken er zullen volgen.

Spaarente vergelijken loontMogelijk nieuwe ronde rentedalingen
Het blijft lonen om regelmatig de spaarrentes te vergelijken. Na LeasePlan Bank biedt Bank of Scotland de hoogste rente met 2,75%, maar deze bank valt niet onder het Nederlandse Depositogarantiestelsel. Het verschil tussen de hoogste (2,78%) en de laagste (1,25%) is nog steeds fors. Wilt u weten welke rente uw huidige bank biedt? Vergelijk dan zelf de spaarrente van uw huidige bank.

Reacties op dit artikel

Reactie van: Valentin (20-11-2015)


We've got a joint account http: