LeasePlan Bank last tijdelijke klantenstop in

Datum: 19-08-2010    Schrijver: Oscar Toom    Aantal reacties: 4

LeasePlan Bank trekt zoveel nieuwe klanten dat de bank heeft besloten tijdelijk geen nieuwe klanten meer te accepteren. In februari van dit jaar betrad LeasePlan Bank de Nederlandse spaarmarkt. Veel spaarders hebben er inmiddels een spaarrekening geopend. Nu het aantal spaarders nog steeds fors groeit, heeft LeasePlan Bank besloten om de komende periode nog maar 1.000 nieuwe klanten aan te nemen. Naar verwachting wordt dit aantal in de loop van komende week bereikt.

Balans
LeasePlan Bank trekt spaargeld aan om hun bedrijfsactiviteiten als internationale autoleasemaatschappij te financieren. Daarnaast doen ze ook een beroep op de internationale geld- en kapitaalmarkten. De financieringsmogelijkheden moeten met elkaar in balans zijn. Vanwege de grote belangstelling voor hun spaarproducten is de doelstelling van LeasePlan Bank in zicht.

Voor de bestaande klanten van LeasePlan Bank verandert er helemaal niets. Het zal nog steeds mogelijk zijn om spaargeld in te leggen of op te nemen. Meer informatie over de tijdelijke klantenstop vindt u op de website van Leaseplan Bank.

LeasePlan Bank is vanwege de tijdelijke klantenstop uit de vergelijking van Uw-spaarrente.nl gehaald.

Reacties op dit artikel

Plaats uw reactie
Uw naam
Uw reactie
Contact Over uw-spaarrente.nl Sitemap © Uw-spaarrente.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)