Geen werkgever nodig bij Centraal Beheer Achmea

Datum: 21-9-2010    Schrijver: Oscar Toom    Aantal reacties: 7

Het is niet onopgemerkt gebleven: Centraal Beheer maakt volop reclame voor de nieuwe RentePlus rekening. Centraal Beheer Achmea biedt 2,6% rente en biedt daarmee de hoogste spaarrente in de markt waar het gaat om sparen zonder voorwaarden. Bovendien valt de RentePlus rekening van Centraal Beheer Achmea onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Bij het openen van de rekening wordt u gevraagd welke werkgever u heeft. Hier haken veel mensen af omdat ze hun werkgever niet kunnen vinden. Navraag bij Centraal Beheer Achmea, leert echter dat het helemaal niet nodig is om een werkgever te kiezen!

Afspraken Werkgever
Centraal Beheer Achema staat er om bekend afspraken te maken met werkgevers, om zo collectiviteits kortingen te realiseren. Dit doen ze al jaren op het gebied van bijvoorbeeld autoverzekeringen en zorgverzekeringen. Op deze manier is Centraal Beheer Achmea verzekerd van een bepaalde afname omvang, waardoor zij goedkopere tarieven kunnen aanbieden.

Ook de spaarrente van 2,6% is gebaseerd op deze collectiviteit. Centraal Beheer Achmea zegt afspraken te hebben gemaakt met zo'n 14.000 werkgevers waardoor werknemers in Nederland tegen deze spaarrente kunnen sparen. Centraal Beheer Achmea promoot deze spaarrekening alsof deze alleen kan worden geopend indien uw werkgever of de werkgever van uw partner afspraken heeft gemaakt met Centraal Beheer Achmea. Niets is minder waar.

Een RentePlus rekening te openen zonder werkgever
Ga naar de SpaarInformatie pagina van de RentePlus rekening en klik op de oranje knop "Direct aanvragen". Bij het openen vraagt Centraal Beheer om uw werkgever te kiezen. Klik op de link "kies uw werkgever". Hierna ziet u een controle scherm waarop op u de naam van uw werkgever moet invullen. Klik op het paarse kruisje in de rechter bovenhoek om dit scherm te sluiten. Hierna verschijnt er een groene knop "volgende". Klik hierop om de aanvraag verder in te vullen.

Reacties op dit artikel

Reactie van: mike11 (18-4-2018)


RH856s https://www.genericpharmacydrug.com

Reactie van: Judi (12-5-2018)


fuj4jk https://www.genericpharmacydrug.com
Plaats uw reactie
Uw naam
Uw reactie
Contact Over uw-spaarrente.nl Sitemap © Uw-spaarrente.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)