Centraal Beheer verhoogt de spaarrente naar 2,6%

Datum: 10-5-2011    Schrijver: Uw-spaarrente.nl    Aantal reacties: 4

Centraal Beheer biedt net als WestlandUtrecht Bank ook 2,6% variabele spaaarrente op haar spaarrekening. Daarmee biedt Centraal Beheer samen met WestlandUtrecht Bank de hoogste spaarrente aan voor een spaarrekening zonder voorwaarden. Hiernaast biedt ook Bank of Scotland een spaarrente aan van 2,6%.

Deposito Garantiestelsel
Het grote verschil met Bank of Scotland is dat Centraal Beheer en WestlandUtrecht Bank beide onder het Nederlandse deposito garantiestelsel vallen. Terwijl Bank of Scotland onder het Britse garantiestelsel valt.

Toenemende concurrentie
Voor de spaarder betekent dit dat de concurrentie door banken op de spaarmarkt steeds verder toeneemt. Inmiddels is de hoogste spaarrente voor een spaarrekening zonder voorwaarden van 2,4% in januari naar 2,6% in mei gestegen. Overigens biedt Leaseplan Bank een nog hogere spaarrente van 2,98%, maar door een klantenstop is deze alleen voor bestaande klanten beschikbaar. Op dit moment zijn er 5 verschillende banken die een spaarrente van 2,6% aanbieden.

DSpaarente vergelijken
Wilt u weten welke bank voor u de hoogste rente biedt? Vergelijk dan zelf de Vergelijk dan zelf de spaarrente van alle banken in Nederland.

Reacties op dit artikel

Plaats uw reactie
Uw naam
Uw reactie
Contact Over uw-spaarrente.nl Sitemap © Uw-spaarrente.nl is een initiatief van Uwvergelijkingsite.nl (KvK nr. 51253070)